Linkek a témában:
Befőzés.lap
Befőzés: gyümölcsök, zöldségek 'elrakása' későbbi fogyasztásra. A lap.hu linkgyűjtemény 2010-re elérte a 9.000 különböző tematikus lapkatalógus számot, mely mozgalomban a startlap családon belül közel 2.000 szerkesztő foglalkozik linkgyűjtéssel, tematikus linkkatalógusaik, linktáraik feltöltésével.
Cseresznye lap
A cseresznye, Prunus avium összefoglaló oldala: rendszertanáról, morfológiájáról, ökológiai igényeiről, termesztéséről, ápolási munkáiról, Prunus subspecies, Prunus avium fajtái, károsítói, kórokozói, növényvédelme, gyümölcs betakarításának módja és gépei, gyümölcs feldolgozása, fa hasznosításáról, cseresznye az irodalomban, cseresznyés receptek
Erdei gyümölcs.lap
Az oldal az erdei gyümölcs féléket mutatja be. Jellemzőiket, fajtáikat, latin elnevezéssel, valamint a belőlük készíthető termékek linkjeit is összegyűjtöttük. Erdei szamóca, kökény, szeder, vadcseresznye, som, fekete berkenye, galagonya, fekete bodza, faeper, borbolya, vadkörte, csipkebogyó...stb.
Kompótok, befőttek, teák erdei gyümölcsökből készítve. Receptek, ötletek, tippek, termékek.
Füge lap
A Füge (Ficus carica) linkgyűjtemény feldolgozza a növény genetikai tulajdonságait, a termesztetés módjait, bemutatja a fügét nemesítő szakembereket és a forgalmazott fajtákat, a termesztő kertészeket, kertészeteket és a piacát. Élőhelyéről nyújt átfogó tájékoztatást és felhasználásához tanácsokat.
Növény lap
Összefoglaló oldal a növényekről, agrár - kertész - élelmiszeripari hallgatók részére segédanyagok gyűjtőhelye. Tudományos kutatások kiinduló és végpontja. Kidolgozott altémák szakmai igényű rendszerbe sorolása.
Meghatározás
A lap.hu linkgyűjtemény 2010-re elérte a 9.000 különböző tematikus lapkatalógus számot, mely mozgalomban a startlap családon belül közel 2.000 szerkesztő foglalkozik linkgyűjtéssel, tematikus linkkatalógusaik, linktáraik feltöltésével.